Varusmiessoittokunnan reserviläiset ry on kaikkien Suomen sotilassoittokuntien yhteinen reserviläisyhdistys!

Varusmiessoittokunnan reserviläiset ry:n tarkoituksena on järjestää jäsenilleen soittotoimintaa, koordinoida sotilaallisia harjoituksia yhteistyössä soittokunnan kanssa sekä järjestää Reunion-tapahtumia.

Yhdistys tukee omalla toiminnallaan Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan toimintaa. Varusmiessoittokunnassa palvelustaan suorittavien varusmiesten ja -naisten iloksi sotilaalliset harjoitukset täyttyvät vuosittain innokkaista reserviläisistä, jotka osaltaan mahdollistavat harjoitusten toteutumisen. Kun liityt yhdistyksemme jäseneksi, liityt samalla osaksi suurta sotilasmusiikkiperhettä.

Tervetuloa mukaan toimintaan!